Refund policy

Vi tilbyder 30 dages returret, således at du har 30 dage, fra du har modtaget varen/varerne til at benytte dig af returret.

For at benytte dig af returretten, skal varen være i samme gode stand, som da du modtog den. Den må ikke være blevet brugt eller slidt. Den skal stadigvæk have sine mærker på og sin originale indpakning. Du skal også kunne dokumentere dit køb med en kvittering.

For at igangsætte en returnering kan du kontakte os på shop@mybelly.dk. Hvis din returnering bliver godkendt, sender vi dig en pakkelabel til returnering samt vejledning i, hvordan og hvor du sender pakken.

Returnerede varer bliver alene godkendt, hvis man har kontaktet os på forhånd og anmodet om returnering.

Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål om returnering. Skriv til shop@mybelly.dk

BESKADIGELSE OG PROBLEMER

Forhold dig venligst til varen når du modtager den og kontakt os øjeblikkeligt, hvis varen er beskadiget eller hvis du har modtaget den forkerte vare. Så kan vi undersøge problemet og korrigere det.

UNDTAGELSER/VARER, DER IKKE KAN RETURNERES

Der er desværre ingen returret på varer, der er købt på tilbud eller på gavekort.

Den hurtigste måde at sikre at du får, hvad du ønsker, er ved at returnere den vare, du har modtaget, og når returneringen er godkendt, så at foretage et separat køb af den nye vare.

REFUNDERING

Vi vil gøre dig opmærksom på, når vi har modtaget og undersøgt den returnerede vare og gøre dig bekendt med, om refunderingen blev godkendt eller ej. Hvis den godkendes, vil du automatisk få refunderet beløbet på den oprindelige betalingsmåde. Husk venligst på at det kan tage noget tid for din bank eller betalingsservice at gennemføre tilbagebetalingen.