Graviditet og træning

Graviditet og træning

Styrk din krop under og efter din graviditet

Når du er fysisk aktiv under din graviditet, kan træningen have mange positive effekter for både din baby og dig selv, herunder øges din fysiske og mentale sundhed, din energi, du oplever et bedre humør og du reducerer risikoen for at blive stresset.  

Læse også "Træning som gravid"

MyBelly er dedikeret til at støtte dig som gravid, derfor har vi oprettet et fællesskab med et netværk af eksperter, som kan hjælpe dig med at forblive aktiv under og efter din graviditet.

I denne blog vil vi gerne introducere dig til en af vores eksperter inden for fysioterapi. Først og fremmest vil vi gerne give dig en kort forklaring på, hvad en fysioterapeut arbejder med. Fysioterapeuter fokuserer på at forbedre kroppens muskler, led, knogler og nervesystem, så de er bedre og bevæger sig mere effektivt. Fysioterapi bruges ofte til at forbedre funktionsevnen og lindre besvær fra eksempelvis sygdom eller skader. 

Viste du?

Du kan få tilskud til behandlingerne hos en fysioterapeut, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Mød Vejle Bækkenklinik

Vejle Bækkenklinik tilbyder fysioterapi til behandling af bækkenrelaterede problemer samt holdtræning til gravide, så du som gravid kan opretholde en god form under din graviditet, men også efter fødslen.

Vejle Bækkenkliniks terapeut, Marianne Schultz,  har mere end 30 års erfaring med behandling og træning af kroppens muskler og led samt ydermere mere end 10 års erfaring med behandling af bækkenområdet. Hun har valgt at fokusere på behandling og træning af gravide, fordi hun har en stor interesse i området og har oplevet, at mange gravide ikke havde et sted at gå hen, hvor der var en terapeut, der var specialist inden for behandling og træning af gravide kvinder.

Tilbage til blog