Træning som gravid

Træning som gravid

Fordele for både dig som gravid og din baby.

Motion under graviditeten kan have mange fordele for både dig som gravid og din baby. Træning under din graviditet afhjælper ubehagelige symptomer og forbedre din fysiske og mentale sundhed under din graviditet. Udover dette kan regelmæssig motion også hjælpe med, at forberede din krop til fødslen og din udholdenhed, hvilket kan være særlig nyttigt under selve fødslen.

Det er dog vigtigt at bemærke, at motion under graviditeten ikke nødvendigvis behøver at være intens eller krævende. En simpel gåtur eller yogaøvelser kan også have en positiv effekt på din sundhed og velvære under din graviditet. Det er også vigtigt at du husker på, at enhver form for motion under graviditeten bør tilpasses dit behov og helbredsmæssige tilstand.

Selvom der er mange fordele ved at motionere under graviditeten, bør du som gravid altid konsultere dig med din læge eller jordemoder, før du begynder at motionere eller ændrer din nuværende træningsrutine. Der kan være særlige tilfælde, hvor motion ikke er anbefalet, og hvor lægen eller jordemoderen vil rådgive om alternative måder at opretholde en sund livsstil på.

Alt i alt kan motion under graviditeten være en fremragende måde at opretholde din sunde livsstil på, samtidig med at du forbereder din krop til fødslen og forbedrer din fysiske og mentale velvære.

Mange tror fejlagtigt, at det kan være farligt at dyrke motion og træne, når man er gravid, og at det enten kan skade en selv eller fostret, men motion og træning er ikke farligt. Læs også "motion under graviditeten" skrevet af Vejle Bækkenklinik 

 

For os er du unik!

Når du er gravid og træner, er det vigtigt at have det rette træningstøj og husk at træningstøj til gravide ikke behøver at være kedeligt eller uinspirerede. Vi hos MyBelly har designet træningstøj til dig under og efter dign graviditet, som er komfortabelt, fleksibelt og feminint.

"Sund mor, sund baby - MyBelly"

Vi hos MyBelly understøtter dig, som gravide kvinde ved at tilbyde et fællesskab med et netværk af eksperter, som kan hjælpe med at opretholde din aktivitet under og efter graviditeten. Du kan følge med, interagere og blive en del af vores aktive fællesskab, hvor vi motiverer hinanden til at have en sundere og mere aktiv graviditet.

Blev en del af MyBellys aktive fællesskab.

Tilbage til blog