Om MyBelly

Founder af MyBelly 

MyBelly ApS blev stiftet i 2021 af designeren Angela Namere. Hun blev i 2018 færdiguddannet ved Designskolen i Kolding og har efterfølgende designet tøj hos Change Lingerie og LegoWear, tøj til aktive børn.

Med en familieforøgelse fulgte imidlertid en ny idé:

”Da jeg blev gravid, gik det op for mig, at udvalget af træningstøj til gravide og ammende mødre var nærmest ikke eksisterende. Jeg researchede og fandt ud af, at jeg bestemt ikke var den eneste der savnede sports- og badetøj, der både har den fornødne kvalitet, styrke, støtte og komfort og samtidigt får dig til at se brandgodt ud.”

Med erfaringen fra både det elegante lingeri og det praktiske børnetøj skabte Angela Namere en serie af designs til sports- og svømmetøj. Design hvor der både er plads til maven og mulighed for amning samt tænkt på løbende ændringer i pasform og optimal komfort i valg af materialer og placering af syninger og spænder.

”Det var og er mit mål at designe funktionelle og æstetisk smukke produkter, så gravide og nybagte mødre kan fortsætte med at træne ubekymret og uden gener fra tøjet.”

De første designs blev en øjeblikkelig succes. Et helt fitnesshold købte de første produkter, og i foråret 2021 blev ’MyBelly ApS’ stiftet. 

 

Vores mission

"Motivere og støtte gravide i at forblive aktive under og efter deres graviditet"

 

Community

Blev en del af vores fællesskab, hvor vi støtter dig som gravide ved at tilbyde et netværk af eksperter, der giver vejledning om at være aktiv både under og efter graviditeten. Formålet er at skabe et stærkt og aktivt fællesskab, hvor medlemmer kan motivere og støtte hinanden for at få en sundere og mere aktiv graviditetsoplevelse.

Miami Swim Week 23

Vores mål er at styrke gravide kvinder fysisk og mentalt. Vi er beærede over at blive præsenteret på Flying Solo Miami Swim Week 2023, hvilket markerer anerkendelse af vores stilarter, der sømløst kombinerer funktion og kvindelighed. MyBelly tilbyder fantastiske muligheder for forventningsfulde og nye mødre og hjælper dem med at opretholde en aktiv og sund livsstil.