Om MyBelly


Angela Nameres familie


MyBelly blev stiftet i 2021 af designeren Angela Namere. Hun blev i 2018 færdiguddannet ved Designskolen i Kolding og var efterfølgende tilknyttet henholdsvis Change Lingerie og Kabooki, der laver tøj til aktive børn. Med en familieforøgelse fulgte imidlertid en ny idé.

”Da jeg blev gravid, gik det op for mig, hvor lille udvalget af træningstøj til gravide og ammende mødre i grunden var. Jeg researchede og fandt ud af, at jeg bestemt ikke var alene i savnet af sportstøj, der både har den fornødne kvalitet og styrke, er praktisk, støttende og komfortabelt og samtidigt får dig til at se brandgodt ud.”

Med erfaringen fra både det elegante lingeri og det praktiske børnetøj skabte Angela Namere en serie designs til sports- og svømmetøj, hvor der både var plads til mave og amning, og hvor der også var tænkt på løbende ændringer i pasform og optimal komfort i valg af materialer og placering af syninger og spænder.

”Det var og er mit mål at designe funktionelle og æstetisk smukke produkter, så gravide og nybagte mødre kan fortsætte med at træne ubekymret og uden gener fra tøjet.”

De første designs blev en øjeblikkelig succes. Et helt fitnesshold købte de første produkter, og i foråret 2021 oprettede Namere ’MyBelly ApS’ for at kaste sig ud i produktion og fortsat udvikling af sports- og svømmetøj til kommende og nye mødre på fuld tid.