Efterfødselstræning

Efterfødselstræning

Motion efter fødslen?

Efterfødselstræning kan have mange fordele udover at aktivere de specielt udsatte muskelområder. Det kan også hjælpe med at genopbygge kroppens styrke og energi, forbedre søvnkvaliteten og reducere stressniveauet. Desuden kan det hjælpe med at forhindre og behandle inkontinens, samt reducere risikoen for postpartum depression.

Når du begynder at træne efter fødslen, er det vigtigt at starte langsomt og gradvist øge intensiteten og varigheden af ​​træningen. Det er også vigtigt at konsultere din læge eller jordemoder før du starter træning, især hvis du har haft komplikationer under graviditeten eller fødslen. Læs mere om, hvad en fysioterpi kan afhjælpe dig med hos KvindeMin.

Udover knibeøvelser kan du også overveje at inkludere andre former for træning i din efterfødselstræning, såsom gåture, yoga eller svømning. Disse former for træning kan være skånsomme for kroppen og hjælpe med at genopbygge styrke og energi på en mere afslappet måde. Læs mere om træning af bækkenbunden. 

Husk også at give dig selv tid til at komme tilbage i form efter fødslen. Det kan tage tid for kroppen at komme sig fuldstændigt, så det er vigtigt at have tålmodighed og tage det i dit eget tempo.

Træningstøjet

Er du på udkig efter træningstøj som er ammevenligt? Vores træningstøjskollektion er specielt designet til blive brugt under og efter din graviditet. Vi har fokuseret på komfort og funktionalitet for at sikre, at du kan nyde en behagelig og stressfri træning under din barsel. Vores all-in-one sportstøjskollektion vil helt sikkert imødekomme dine behov og give dig den selvtillid og komfort, du har brug for, mens din krop er i forandrering.

"Sund mor, sund baby - MyBelly"

Tilbage til blog