Returvarer

Returvarer

Når du bor/er i Danmark, er det gratis at returnere varer hos MyBelly. Du har altid 30 dages fuld returret gældende fra den dato, du har modtaget dine varer.

Har du brug for at sende en vare retur, så kontakt os med det samme. Så får vi sendt en returlabel til dig, du kan bruge.

For at en vare kan tages retur, skal den være i samme stand, som da du modtog den – inklusiv den emballage, du modtog varen i. MyBelly forbeholder sig retten til at afvise tilbageførelse af købet, hvis returvaren ikke lever op til disse krav.

En returnering tager typisk 7-10 hverdage, og du modtager en e-mail med retur- og refunderingsbekræftelse, når varen er tilbage hos os, og ordren er behandlet og afsluttet.

Vores adresse er:

MyBelly ApS
Dyrehavegårsvej 20
6000 Kolding

Retur fra udlandet
Fragt på varer, som sendes retur fra adresser uden for Danmark, betaler MyBelly umiddelbart ikke. Men det gælder dog også her, at du som kunde skal returnere varen inden 30 dage fra modtagelsen, og at returpakken skal indeholde både varen og den følgeseddel, der fulgte med varen.

Reklamationer
Har du en reklamation, skal sende den til shop@mybelly.dk

I din mail må du meget gerne skrive dit ordrenummer og vedhæfte billeder af varen. Så sørger vi for, at der hurtigt bliver fundet den bedste løsning for dig.